Omega Pharma gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Gewicht

Gewicht


Die extra kilootjes kwijtraken is erg moeilijk… Als je een traag metabolisme hebt, moet je vaak nogal ver gaan bij het aanpassen van je voedingsgewoonten om het gewicht van je dromen te bereiken. En het gaat niet enkel over dat cijfer op die weegschaal. Een normaal gewicht behouden is noodzakelijk om echt gezond te blijven, op elke leeftijd. Met deze producten willen wij jou helpen om toch een beetje makkelijker een stap in de goede richting zetten.

Ons XLS Medical gamma biedt een waaier aan producten die jouw metabolisme bijstaan. De ‘Vet Binder’ zorgt ervoor dat vet minder wordt opgenomen door je lichaam. De ‘Hunger Buddy’ zorgt ervoor dat je eetlust wordt geremd en je minder, maar voldoende eet. Surf naar de XLS website, bereken je BMI en download onze app die je zal bijstaan tijdens je XLS dieet.

Het Yokebe-dieet is een echt succesverhaal. Surf naar Yokebe.be en kies het schema met Yokebe ‘active food’ dat het best bij je past. Met de shakes verlies je gewicht zonder honger te lijden, en ze zijn nog lekker ook! De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos want je voegt je eigen smaken toe aan de shakes. We helpen jou met een aantal heerlijke recepten.

Ontdek de beste, gezonde versie van jezelf: veel succes!