Me Time. Lekker genieten.

Je hebt het druk, druk, druk. Een job, een gezin, het huishouden, je vrienden ... Kortom, je bent altijd met iets of iemand bezig. Maar, wees gerust af en toe eens egoïstisch en denk aan jezelf.

Wat tijd voor jezelf maken hoeft niet per se veel geld te kosten, het is vooral heel kostbaar voor je eigen geluk. Staar je daarom niet blind op grootse activiteiten, dat is niet nodig.

Me Time begint bij gewone dingen: elke dag opnieuw goed voor jezelf zorgen.

Maak van je badkamer je eigen wellnesscenter


Spanning en stress maken bij velen onderdeel uit van het dagelijkse leven, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Je lichaam heeft nood aan ontspanning.

Neem dan ook voldoende tijd voor jezelf en ontspan! Geen tijd om kuuroorden te bezoeken? Dit hoeft ook niet.
Laat je onderdompelen in de heerlijk verkwikkende geur van frisse, wilde munt en ontdek de weldaden van de gloednieuwe producten in het Bodysol Hammam Spa-gamma. Trendy verzorging voor huid en haar en uiterst mild voor de huid.

 

Of liever een aroma bad?


Me Time, iedereen heeft er wel eens nood aan.

Phytosun stelde een aantal formules samen waarmee je zelf aan de slag kan voor jouw heerlijke verwenmoment. Maak bijvoorbeeld jouw eigen aromabad!  Onze favorieten zijn het beauty aromabad en het aromabad tegen stress.

Beauty aromabad:
Meng in een dosis douchegel 5 druppeltjes Rozengeranium en 5 druppeltjes Ylang-ylang. Laat goed intrekken en voeg toe aan het badwater onder de kraan.

Aromabad tegen stress:
meng in een dosis douchegel 4 druppeltjes Bittere sinaas, 4 druppeltjes Mandarijn en 2 druppeltjes Marjolein. Laat goed intrekken en voeg toe aan het badwater onder de kraan.

Vragen over de samenstelling van deze aromabaden? Onze aromtherapeutes
beantwoorden deze graag via onze gloednieuwe Facebookpagina.

Voed je huid intens


ELKE HUID VERDIENT DE ZORG VAN EEN EXPERT

Een van de belangrijkste functies van de huid is ervoor zorgen dat het natuurlijke vochtverlies tot een minimum wordt beperkt.

Droge huid
Bepaalde mensen hebben een huid die van nature droger is. Dat wordt met de leeftijd nog duidelijker. Droge winterkou, maar ook de wind en de zon kunnen een uitdrogend effect hebben. Daarnaast is ook het schadelijk effect van bepaalde hygiëneproducten met te agressieve en irriterende stoffen bekend.

Jouw huid...
verdient het om goed verzorgd te worden, elke dag opnieuw!


De actieve ingrediënten Teunisbloemolie, Glycerine en Allantoïne zijn de basis die in elk Dermalex-product worden opgenomen.

In tegenstelling tot andere producten die enkel hydrateren, focust Dermalex zich met haar formules op het aanvullen van de huidlipiden en het herstellen van de huidbarrière. Met het nieuwe gamma Pure Moments geniet je extra door de heerlijke geur en milde formules voor een gezond ogende en stralende huid.

 


  
  


 
© Perrigo - 2018
Website by DEBUGGED