Omega Pharma gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.

Vitamines en Supplementen

Vitamines en Supplementen


Je goed in je vel voelen betekent een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Voldoende bewegen, een evenwichtige voeding en regelmatig ontspannen dragen hier toe bij. Een drukke levensstijl maar ook het natuurlijk proces van ouder worden kan zorgen voor een gebrek aan vitamines en mineralen. Dit kan zich uiten in vermoeidheid, slechte nachtrust, concentratieproblemen of tal van andere symptomen. Vitamines en mineralen zijn belangrijke voedingsstoffen die het lichaam niet of nauwelijks kan aanmaken. Davitamon wil iedereen die zijn best doet om gezond te leven hier graag een handje bij helpen. Want in welke levensfase je ook zit, vitamines en mineralen zijn nodig elke dag weer. Ze zorgen dat tal van processen goed blijven verlopen in het lichaam. Naast een aangepaste multivitamine aan jouw levensfase bevat Davitamon ook de dagelijks benodigde hoeveelheid vitamine D en magnesium. Zou ga je gewapend door het leven!

Ook de natuur biedt ons alles wat we nodig hebben om optimaal gezond te blijven. Bij Biover maken we dankbaar gebruik van de kracht van de natuur bij de ontwikkeling van onze producten. Het Biover-gamma omvat voedingssupplementen aangepast aan de meest voorkomende behoeften maar ook etherische oliën, kruideninfusies en plantendruppels.

Ontdek daarnaast ook de mogelijkheden van Vitafytea. “Vita”- staat voor het leven, “Fytea” verwijst naar het Griekse Phyton (=plant), “therapeia” betekent "geneeskundige behandeling”. De Fytotherapie maakt gebruik van werkzame delen van planten met specifieke eigenschappen. Efficiënte voedingssupplementen die jou er weer bovenop helpen.

Ben je in de menopauze en heb je last van opvliegers en nachtelijk transpireren? Ymea ontwikkelde een specifiek gamma om vrouwen op een natuurlijke manier door de overgangsperiode van de menopauze te helpen. Onze Ymea-supplementen loodsen jou energiek en mooi door de menopauze!

En wat doe je wanneer alles opeens veel interessanter vindt dan de cursus die je moet studeren? Of wanneer je het gevoel hebt dat je geen stap verder raakt in het project waar je aan werkt en de deadline nadert met rasse schreden? Met Dynarax supplementen in de vorm van tabletten of poedersticks raak je met extra energie en verhoogde concentratie door een zware blokperiode of drukke werkdag!